Detail akce
Přednáška
Út 23. duben 2024 - 18.00 hodin
Po stopách „sýrového Blocha“…
Střípky z historie vodňanské sýrárny (1910–1928)
Přednáška ke 100. výročí zahájení výroby tavených sýrů v ČSR
Přednášející:
prof. Ing. Eva Samková, Ph.D. (FZT JU Č. Budějovice)
PhDr. Josef Nožička, Ph.D. (SOkA Písek)
Přednášející:
prof. Ing. Eva Samková, Ph.D. (FZT JU Č. Budějovice)
PhDr. Josef Nožička, Ph.D. (SOkA Písek)
Vstupné: 30,- Kč
Pořadatelé:
Městské muzeum a galerie Vodňany, náměstí Svobody 18, Jitka Velková, 383 382 057, www.muzeumvodnany.cz
Státní okresní archiv Písek, Nádražní 2149, 397 01 Písek, Mgr. Jindřiška Mošanská, 382 210 348, posta-pi@ceskearchivy.cz, www.ceskearchivy.cz/statni-okresni-archivy/pisek/soka-pisek-uvod/63-statni-okresni-archiv-pisek
Fakulta zemědělská a technologická Jihočeské univerzit v Českých Budějovicích, www.fzt.jcu.cz/cz/fakulta/katedry/katedra-potravinarskych-biotechnologii-a-kvality-zemedelskych-produktu
Městské muzeum a galerie Vodňany, náměstí Svobody 18, Jitka Velková, 383 382 057, www.muzeumvodnany.cz
Státní okresní archiv Písek, Nádražní 2149, 397 01 Písek, Mgr. Jindřiška Mošanská, 382 210 348, posta-pi@ceskearchivy.cz, www.ceskearchivy.cz/statni-okresni-archivy/pisek/soka-pisek-uvod/63-statni-okresni-archiv-pisek
Fakulta zemědělská a technologická Jihočeské univerzit v Českých Budějovicích, www.fzt.jcu.cz/cz/fakulta/katedry/katedra-potravinarskych-biotechnologii-a-kvality-zemedelskych-produktu